Ελλάδα

Απολύθηκε το πρόσωπο που δημοσιοποίησε το βίντεο Έ. Στάη και Α. Τσίπρα

Η δημοσιοποίηση του βίντεο πυροδότησε άγρια κόντρα

Απολύθηκε το πρόσωπο που ευθύνεται για τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τη συνομιλία «εκτός αέρα» του πρωθυπουργού με την Έλλη Στάη .

Όπως αποκάλυψε σήμερα η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» η γνωστή δημοσιογράφος δεν γνώριζε ότι το βίντεο διέρρευσε πιθανότατα κατά λάθος στο web tv από εργαζόμενο, με αποτέλεσμα να κάνει λόγο για προϊόν υποκλοπής από τους «Ράδιο Αρβύλα».

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Το κανάλι δεν τοποθετήθηκε ποτέ, άφηνε διαρροές ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν να δουν τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, στο Open γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό που διέρρευσε το βίντεο έχει απολυθεί, το πρόσωπο που ανάρτησε κατά λάθος το βίντεο στο Web TV. Το πρόσωπο αυτό έχει απολυθεί από όταν συνέβη το περιστατικό. Η επίμαχη συνομιλία δεν έμεινε πολλή ώρα στον αέρα, κατέβηκε γρήγορα. Από το Open δεν θέλουν να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό. Το κανάλι ήξερε, αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι περιμένει και από την Έλλη Στάη ένα συγγνώμη ο Αντώνης Κανάκης. Ουσιαστικά, είναι εκείνη που τον κατηγόρησε για υποκλοπή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια