Ελλάδα

Ανατροπή στα αίτια θανάτου του 22χρονου Άλεξ από το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Ο Άλεξ έφυγε αιφνίδια από τη ζωή από «βαριάς μορφής» ηλεκτροπληξία, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση

Αυτό που φέρεται να προκάλεσε τον αιφνίδιο θάνατο του νεαρού Αλέξανδρου Τσιάλτα, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι ένα θερμαντικό σώμα, που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί.

Η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/1) στη σορό του άτυχου νεαρού, κατέδειξε πως ο θάνατός του επήλθε από «βαριάς μορφής» ηλεκτροπληξία, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα του και κυρίως στα χέρια του.

Για το λόγο αυτό παραγγέλθηκε νέα αυτοψία στο χώρο του σπιτιού του 22χρονου που «έσβησε» την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα, με στόχο να φανεί πώς το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε τον Αλέξανδρο και τον οδήγησε στο θάνατο.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, όλα καταλήγουν σε ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ που χρησιμοποιούσε ο 22χρονος για να ζεσταθεί.

Σε αυτό συνηγορεί και η στάση του σώματός του στο σημείο, όταν βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο. Μάλιστα, εικάζεται πως ο νεαρός είχε υποστεί την ηλεκτροπληξία από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Την ίδια ώρα, οι γονείς του Αλέξανδρου που διαμένουν μόνιμα στον Προφήτη Ηλία Καρπενησίου, φέρεται να προσανατολίζονται σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα ρίξουν άπλετο φως στον τρόπο και τα αίτια του θανάτου του.

Υπενθυμίζεται πως η κηδεία του άτυχου νεαρού, τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (8/1), στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Καρπενήσι.

Σχόλια