Ελλάδα

Ρόδος: Δύο άνδρες οι δράστες της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας

Δύο τουλάχιστον άτομα εμπλέκονται στο έγκλημα σε βάρος της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ιστότοπου rodiaki.gr - Ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας - Ανακοινώσεις αναμένονται από ώρα σε ώρα

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος βρίσκονται οι Διωκτικές Αρχές, ενώ κλειδί για τη σύλληψη των δραστών αποτελεί το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι λιμενικές Αρχές από δύο σημεία, από το δρομολόγιο θανάτου που ακολούθησε ο δράστης με την φοιτήτρια.

Η εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για συλλήψεις, σύμφωνα με το rodiaki.gr είναι ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των Αρχών, χθες το βράδυ και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης.

Στα χέρια των αρχών αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι Αρχές καταλήγουν σε δύο άνδρες ως δράστες της δολοφονίας.

 

Δράστης ο αλλοδαπός και συνεργός ο Έλληνας

Όπως αναφέρεται ένας εκ των ανδρών και δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι αλλοδαπός ενώ συνεργός του είναι ένας Έλληνας, ενώ οι Αξιωματικοί του Λιμενικού, που είναι αρμόδιοι για την έρευνα, θεωρούν ως δράστη τον αλλοδαπό και ως συνεργό τον Έλληνα.

Από ώρα σε ώρα αναμένονται ανακοινώσεις στην πόλη της Ρόδου, όπου η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν.

Οι  Αρχές έχουν αντλήσει κρίσιμα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας πολύ από το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνομιλιών, που είχε 21χρονη κοπέλα  λίγο πριν χάσει τη ζωή της με αυτόν τον άγριο τρόπο.

Σε αντιφάσεις οι δύο που απολογούνται

Στις Αρχές καταθέτει ο ιδιοκτήτης του λευκού βαν που εθεάθη κοντά στο σπίτι της 21χρονης και στο οποίο φέρεται το κορίτσι να επιβιβάστηκε. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο ιδιοκτήτης του βαν φέρεται να είναι ο άνθρωπος που εντόπισε τη σορό της 21χρονης και ενημέρωσε τις Αρχές.

Επίσης καταθέτει και ένας νεαρός Αλβανός ο οποίος φέρεται να είναι φίλος του γιου του ιδιοκτήτη του βαν. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι ο ιδιοκτήτης και ο νεαρός φέρεται να έχουν πέσει σε κάποιες αντιφάσεις στις καταθέσεις τους.

Το λευκό βαν βρίσκεται ήδη στις Αρχές και την Τρίτη αναμένεται να εξεταστεί.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 21χρονη να είχε ραντεβού με έναν από τους δύο. Εξετάζεται παράλληλα το ενδεχόμενο η φοιτήτρια να στραγγαλίστηκε και στη συνέχεια οι δράστες να πέταξαν τη σορό της στα βράχια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο της 21χρονης.

«Φως» στα αίτια θανάτου της φοιτήτριας αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση που θα δημοσιευτεί την Τρίτη.

 

 

Σχόλια