Δολοφονία στη Ρόδο: Ραγδαίες οι εξελίξεις - Κοντά στη λύση του μυστηρίου οι αρχές

Ελλάδα
Δολοφονία στη Ρόδο: Ραγδαίες οι εξελίξεις - Κοντά στη λύση του μυστηρίου οι αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξετυλίγεται σιγά - σιγά το κουβάρι της δολοφονίας της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, με τις Αρχές να πλησιάζουν όλο και περισσότερο στη λύση του μυστηρίου

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι Αρχές, οι οποίες σύμφωνα με στοιχεία τα οποία διαθέτουν συνθέτουν όλα τα κομμάτια του παζλ και σύντομα όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.  

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία βρίσκεται στην τελική ευθεία, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν και στη σύλληψη των δραστών.

Οι Αρχές που ασχολούνται με την υπόθεση στρέφουν την προσοχή τους στις τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η άτυχη Ελένη τις τελευταίες ώρες πριν να χαθούν τα ίχνη της, σύμφωνα με το ethnos.gr.

Συμφοιτητής του θύματος δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον προσέγγισε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό.

Αινιγματική μαρτυρία 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News