Στις φυλακές Ναυπλίου ο Ριχάρδος - Καταγγέλλει παρεμβάσεις πολιτικών

Ελλάδα
Στις φυλακές Ναυπλίου ο Ριχάρδος - Καταγγέλλει παρεμβάσεις πολιτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο Ριχάρδος παρότι δηλώνει αθώος

Το δρόμο για τις φυλακές Ναυπλίου παίρνει ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για εμπλοκή του στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού.  Συνολικά έχουν προφυλακιστεί σύμφωνα με το iefimerida.gr 8 από τους 63 συλληφθέντες ενώ σήμερα κλείνει ο κύκλος απολογιών με την εμφάνιση των τελευταίων 23 συλληφθέντων ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Στο απολογητικό του υπόμνημα ξεκινά με τη δήλωση «είμαι αθώος» και αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή σε αξιόποινη πράξη. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι είναι και ο ίδιος θύμα μιας ομάδας, με βασικό πρωταγωνιστή τον Τούρκο συγκατηγορούμενο του, ο οποίος εν αγνοία του χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» το όνομα και τις επιχειρήσεις του.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος του ενεχυροδανειστή, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε ότι ο πελάτης του διώκεται και προφυλακίζεται για εντυπωσιασμό στην προεκλογική περίοδο καταγγέλλοντας παρεμβάσεις πολιτικών στην Δικαιοσύνη.

Υποστήριξε ακόμη ότι ο πελάτης του κατηγορείται μόνο για λαθραία εξαγωγή χρυσού και ότι ενεπλάκη στην υπόθεση επειδή ένας συνεργάτης του εντοπίστηκε να προσπαθεί να εξάγει παράνομα χρυσάφι στην Τουρκία με λεωφορείο. Αρνήθηκε δε, ότι ο ενεχυροδανειστής είναι επικεφαλής συμμορίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News