Ελλάδα

Υπάτιος Πατμάνογλου: Τα «παιχνίδια της μοίρας» που τον ενώνουν με τη μέλλουσα γυναίκα του

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η Εμμανουέλα είχε περάσει και αυτή πρόσφατα μια τραγωδία

Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα σύντροφο Εμμανουέλα με την οποία ωστόσο έχουν κοινά στοιχεία σε τραγωδίες μάλιστα που έχουν ζήσει ο καθένας χωριστά.

Και αυτό γιατί είχε βιώσει κι εκείνη μία μεγάλη απώλεια στη ζωή της, η οποία την στιγμάτισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της ίδιας, πριν από περίπου έναν χρόνο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ο άνθρωπος με τον οποίο είχε σχέση για οχτώ χρόνια. Αίτια για τα παραπάνω αποτέλεσε το γεγονός ότι η Εμμανουέλα του ζήτησε να χωρισουν.

Νέα σελίδα για τον Υπάτιο

Πάντως, μπορεί η αλλαγή σελίδας που αποφάσισε ο Υπάτιος Πατμάνογλου να έγινε ευρέως γνωστή χθες, ωστόσο, πριν λίγες ημέρες, στη γιορτή του, είχε κάνει και ο ίδιος την αποκάλυψη.

Συγκεκριιμένα, είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, στην οποία έγραφε: «Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ότι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά».

Σε κάθε περίπτωση ο Υπάτιος Πατμάνογλου, παντρεύεται σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις αρχές Δεκεμβρίου ενώ θα γίνει και μπαμπάς αφού η μέλλουσα σύντροφος του φέρεται πως είναι έγκυος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Υπάτιος Πατμάνογλου γνώρισε τη νέα σύντροφό του, με την οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μέσω Facebook, ενώ βοήθησαν και κάποιοι κοινοί γνωστοί.

 Πρόκειται για μια κοπέλα γνωστή στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων, η οποία ασχολείται με τα κοινά και είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Μάλιστα, έχει βιώσει και η ίδια μια απώλεια ανάλογη με αυτή του Υπάτιου Πατμάνογλου. Μάλιστα, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία και μίλησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, η Έμμυ Βογιατζή φέρεται πως είναι έγκυος.

 Συγγενής του Πατμάνογλου, μιλώντας στην εκπομπή, είπε ότι φυσικά δεν ξεχνάει τη γυναίκα του και το παιδί του, εξακολουθεί να μιλάει γι’ αυτούς παντού και πάντα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Και αυτό είναι κάτι που θέλει και ο ίδιος ο Πατμάνογλου, αλλά και οι άνθρωποι γύρω του.

 Ερωτηθείς για το πόσο καιρό είναι μαζί με τη νέα του σύντροφο ο Υπάτιος Πατμάνογλου, απάντησε ότι εκείνος τους βλέπει στο χωριό εδώ και τέσσερις με πέντε μήνες.

 Ο πατήρ Πολύευκτος, από την πλευρά του, σημείωσε: «Ευχόμαστε στο ζευγάρι να είναι ενωμένο μέχρι τα βαθιά γεράματα και σε τούτη τη ζωή και στην αιώνια. Εμείς προσευχηθήκαμε, θα προσευχηθούμε

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο χρόνια περίπου, παραμονές Καθαράς Δευτέρας, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας συνέβη ένα σοκαριστικό τροχαίο, στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τέσσερις άνθρωποι. Ο οδηγός και ο συνοδηγός της Porsche, η οποία ουσιαστικά προκάλεσε το τροχαίο, και η 33χρονη σύζυγος με τον 3χρονο γιο του Υπάτιου Πατμάνογλου.

 Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι ο Υπάτιος Πατμάνογλου βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Απόστολο Βακάκη, πατέρα του νεαρού που φέρεται να προκάλεσε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, για την αποζημίωση από το τροχαίο. Ο σύζυγος της 33χρονης, που έχασε τη ζωή της μαζί με το παιδί τους στο δυστύχημα, αξιώνει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ και 1,3 εκατομμύριο ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς.

 

 

Σχόλια