Υπάτιος Πατμάνογλου: Ξαναπαντρεύεται ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο με τη Πόρσε

Ελλάδα
Υπάτιος Πατμάνογλου: Ξαναπαντρεύεται ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο με τη Πόρσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετοιμάζεται να γίνει ξανά πατέρας ο Υπάτιος Πατμάνογλου, αφότου έχασε γυναίκα και παιδί

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνδρας που, πριν από ενάμιση χρόνο, έχασε τη σύζυγο και το παιδάκι του μετά από ένα φριχτό τροχαίο δυστύχημα.

Πρόκειται για το τροχαίο δυστύχημα με την Πόρσε, που σημειώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2017 και συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα, όταν ο Υπάτιος έχασε τον 3χρονο γιο του, Παύλο, και την 33χρονη σύζυγό του, Αποστολία.

Τώρα ο ίδιος γυρίζει σελίδα και σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή παντρεύεται στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ – πιθανότατα – θα ζήσει ξανά τη χαρά της πατρότητας.

Ποια είναι η νέα του σύντροφος;

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου γνώρισε τη νέα του σύντροφο μέσω Facebook, ενώ βοήθησαν και κάποιοι κοινοί γνωστοί.

Πρόκειται για την Έμμυ Βογιατζή, μια νέα γυναίκα γνωστή στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων, η οποία ασχολείται με τα κοινά και είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Μάλιστα είναι δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Μεγάρων, όπου και ζει μόνιμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται και η ίδια να έχει βιώσει μια απώλεια ανάλογη με αυτή του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία και μίλησε ο Υπάτιςο Πατμάνογλου, η Έμμυ Βογιατζή, φέρεται πως είναι έγκυος.

Πάντως, συγγενείς του Υπάτιου είπαν ότι δεν ξεχνάει τη γυναίκα του και το παιδί του και εξακολουθεί να μιλάει για αυτούς παντού και πάντα, όμως η ζωή συνεχίζεται…

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπάτιος Πατμάνογλου βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Απόστολο Βακάκη, πατέρα του νεαρού που φέρεται να προκάλεσε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, για την αποζημίωση από το τροχαίο. Ο σύζυγος της 33χρονης που έχασε τη ζωή της μαζί με το παιδί τους στο δυστύχημα αξιώνει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ και 1,3 εκατομμύριο ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή:

https://www.youtube.com/watch?v=xaf2OOtHHg4?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News