Συνάντηση «μυστική» για Τσίπρα και Καμμένου: Τι συζήτησαν και τι... έφαγαν

Ελλάδα
Συνάντηση «μυστική» για Τσίπρα και Καμμένου: Τι συζήτησαν και τι... έφαγαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι περιελάμβανε το μενού στη Λέσχη Αξιωματικών

Ακόμη και οι στενοί συνεργάτες τους δεν ήξεραν για αυτην την «μυστική» συνάντηση.

Ο λόγος για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο , οι οποίοι υπό άκρα μυστικότητα, συνάντήθηκαν και γευμάτισαν στη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης, ημέρες μετά το Plan B, που παρουσίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Αμερική.

Ενώ όλοι θα περίμεναν μία κατ' ιδίαν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, οι δύο άνδρες επέλεξαν, χωρίς να υπάρξει κάποια ανακοίνωση, να γευματίσουν εχθές το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, σύμφωνα και με το thecaller, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος επανέλαβαν τη συμφωνία που είχαν κάνει λίγο καιρό πριν: να προχωρήσουν μαζί στη συγκυβέρνηση έως τον Μάρτιο, όταν και αναμένεται να φτάσει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Να παραμείνει δηλαδή το «πολιτικό μορατόριουμ» που είχαν συμφωνήσει οι δυο τους λίγο πριν ο Πάνος Καμμένος φύγει για τις ΗΠΑ και μιλήσει για Plan B στο Σκοπιανό. Μια εναλλακτική πρόταση για την οποία, όπως είπε στην ΕΡΤ, ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος αλλά όχι σύμφωνος.

Όπως διέρρευσε, το μενού περιελάμβανε: αγκινάρες α λα πολίτα, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, κοντοσούβλι με πατάτες τηγανιτές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη στιγμή της άφιξης των δυο πολιτικών στη ΛΑΕΔ. όπως τις δημοσιεύει  η εφημεριδα "ΤΑ ΝΕΑ".

Στην πρώτη διακρίνεται ο πρωθυπουργός  με γιλέκο να χαιρετά έναν φρουρό και στη δεύτερη ο Πάνος Καμμένος, να περιμένει έξω από τη Λέσχη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News