Ελλάδα

Εύβοια: Αποκοιμήθηκε πάνω στο στρώμα θαλάσσης και πνίγηκε

Τραγωδία στην Αμάρυνθο όπου ένας 52χρονος βρήκε τραγικό θάνατο

Πριν από λίγους μήνες, μία Ρωσίδα που έκανε διακοπές στην Κρήτη, βρέθηκε ξαφνικά να πλέει ανοιχτά του πελάγους πάνω σε ένα στρώμα για 21 ολόκληρες ώρες, αλλά όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, κατάφερε να σωθεί.

Δεν ήταν όμως το ίδιο τυχερός ένας άντρας στην Αμάρυνθο Ευβοίας ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που έκανε το μπάνιο του σε δημοφιλή παραλία της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, επρόκειτο για έναν 52χρονο κάτοικο Αθήνας που παραθέριζε στην Αμάρυνθο και εκείνο το μεσημέρι αποφάσισε να πάει για μπάνιο. Αφού άφησε τα πράγματά του, πήρε το φουσκωτό στρώμα και μπήκε στη θάλασσα. Καθώς κολυμπούσε όμως, φαίνεται πως αποκοιμήθηκε και έπεσε στο νερό.

Αν και προσπάθησε να πάρει ανάσα, δεν τα κατάφερε και πνίγηκε. Όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία έσπευσαν να βοηθήσουν αλλά για τον άτυχο άνδρα ήταν πλέον αργά.

Μάλιστα στο περιστατικό έτρεξε ένας γιατρός που βρισκόταν στην παραλία προσπαθώντας με τεχνικές αναπνοές να τον επαναφέρει στη ζωή αλλά μάταια.

Σχόλια