Συγκλονίζει το μήνυμα της συζύγου του Πύρρου Δήμα πριν πεθάνει

Ελλάδα
Συγκλονίζει το μήνυμα της συζύγου του Πύρρου Δήμα πριν πεθάνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνίστρια μέχρι τέλους ήταν η σύζυγος του Πύρρου Δήμα. Η Αναστασία Δήμα, άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Ιουνίου την τελευταία της πνοή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο επί 3,5 χρόνια.

Ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να ελπίζει και να «μάχεται». Μάνα τεσσάρων παιδιών, η Αναστασία Δήμα το «πάλεψε» μέχρι τέλους έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

Ενδεικτικό είναι το μήνυμα που είχε ανεβάσει προ μηνών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Ήταν Οκτώβριος του 2017 όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία εξωφύλλου που έγραφε:

«I’m ready for a new chapter in my life», δηλαδή «είμαι έτοιμη για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου».

Aπό κάτω, ο Πύρρος Δήμας είχε σχολιάσει: «We are ready», δηλαδή «είμαστε έτοιμοι», συνοδεύοντας το μήνυμά του με πολλές καρδιές.

Συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης της μέχρι τέλους, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης παράτησε την πολιτική για να είναι στο πλευρό της γυναίκας του στη δύσκολη μάχη που έδινε.

«Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας. Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δε μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δε θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. …Η οικογένειά μου πάνω απ' όλα» είχε πει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

athensmagazine

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News