Η τραγική πτυχή στην ιστορία του νεκρού 17χρονου

Ελλάδα
Η τραγική πτυχή στην ιστορία του νεκρού 17χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία τραγική πτυχή για το 17χρονο Αλέξανδρο Τανίδη, που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη, ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας λίγο πριν ο ίδιος βρεθεί νεκρός.

Η αδερφή του Αλέξανδρου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, είχε απευθύνει έκκληση προκειμένου να βρεθεί ο αδερφός της αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Δεν έφυγε από το σπίτι, έφυγε από το Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν. Φορούσε σκούρα ρούχα, μαύρη φόρμα και ζακέτα. Δε φορούσε μπουφάν μάλλον. Δεν ενημέρωσε κανέναν πριν εξαφανιστεί. Έφυγε μόνος του από την κλινική.

Τον τελευταίο χρόνο δεν ήταν πολύ καλά. Στο παρελθόν είχε ξαναφύγει από το Παπανικολάου αλλά επέστρεψε. Αυτό το κάνει πρώτη φορά. Δεν έχω μάθει κάτι ακόμα. Δεν έχω κάποια πληροφορία».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η αδερφή του, ο 17χρονος δεν έμενε στο σπίτι του αλλά στο νοσοκομείο Παπανικολάου νοσηλευόμενος σε ειδική μονάδα.

Μάλιστα εκτός από την προαναφερόμενη αδερφή του έχει και άλλα αδέρφια τα οποία επίσης δεν είναι στο σπίτι αλλά διαμένουν σε ιδρύματα.

Όπως αναφέρεται, ο Αλέξανδρος είχε φύγει πάρα πολλές φορές από τον χώρο αλλά πάντα επέστρεφε μόνος του εκτός από την τελευταία φορά.

Αυτή την στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί από τι προήλθε ο θάνατό του. Η ιατροδικαστής δεν έχει βρει σημάδια εγκλήματος αλλά από εκεί και πέρα εξετάζεται αν ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια ή αυτοκτόνησε.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News