default-image

Ελεύθερος ο χρυσαυγίτης μετά τους ξυλοδαρμούς στο Μετς

Ελλάδα
Ελεύθερος ο χρυσαυγίτης μετά τους ξυλοδαρμούς στο Μετς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθερος αφέθηκε ο 37χρονος υπάλληλος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που κατηγορήθηκε για τα επεισόδια στο Μετς.

Ο 37χρονος κατηγορείται για παραβάσεις του αθλητικού νόμου, απόπειρας επικίνδυνων βλαβών σε βάρος αστυνομικών, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση. Όλα τα αδικήματα ήταν πλημμελήματα, αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 19 Δεκεμβρίου 2017.

Ωστόσο μετά τη σύλληψή του ανακλήθηκε η νόμιμη άδεια οπλοφορίας που είχε. Σύμφωνα με τα στοιχεία την παρέλαβε τον Μάρτιο του 2017, έχοντας όλα τα δικαιολογητικά, δίνοντας μάλιστα και τις σχετικές εξετάσεις.

Ο 37χρονος πέρα από την συμμετοχή του στην επίθεση περίπου 50 οπαδών του Ολυμπιακού σε «αντίπαλους» του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έβγαιναν από το κλειστό γυμναστήριο μετά από αγώνα βόλεϊ με τον Εθνικό Πειραιώς, χτύπησε με κράνος μοτοσυκλέτας αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που είχε φθάσει εκεί για να επιληφθεί στο περιστατικό, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει με την μοτοσυκλέτα του.  

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος σύμφωνα με τους αστυνομικούς, είναι «σκιά» του Νίκου Μιχαλολιάκου, τον μεταφέρει και συνοδεύει παντού, όπως τον Μάιο του 2012 στο Προεδρικό Μέγαρο!

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News