Ελλάδα

Ο Ν. Τόσκας για τη σύλληψη των εννέα Τούρκων

Δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα των διαμερισμάτων όπου διέμεναν οι εννιά Τούρκοι υπήκοοι που συνελήφθησαν το πρωί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν.Τόσκας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τόνισε πως η αστυνομία ψάχνει κα άλλους χώρους στο κέντρο της Αθήνας.

Δική μας ήταν η επιχείρηση, ανέφερε ο υπουργός και υπογράμμισε πως δεν υπήρξε συνεργασία με αρχές άλλου κράτους ούτε υπήρχαν πληροφορίες από τις τουρκικές αρχές.

Για τον Ρουβίκωνα ανέφερε πως προσπαθεί να παίξει περπατώντας στα όρια του νόμου. Η αστυνομία, είπε, δεν τους αντιμετωπίζει σαν γραφική περίπτωση. Πράττουμε με βάση στοιχεία και συγκεκριμένες πράξεις για να τους προσαγάγουμε στην δικαιοσύνη.

Για τα Εξάρχεια ανέφερε που η αστυνομία προχωράει με χειρουργικές επεμβάσεις για να περνάει τα μηνύματα και αναφέρθηκε στην επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου από καταληψίες οι οποίοι, όπως ανέφερε, δεν ήταν τυχαίοι.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ 9 ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου, ανέφερε ο κ. Τόσκας, με εξαίρεση τον τραυματισμό της δικηγόρου από φωτοβολίδα, ήταν η πιο ήρεμη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια