default-image

Γεννηματά σε Θεοδωράκη: «Τι θα κάνεις στον β’ γύρο;»

Ελλάδα
Γεννηματά σε Θεοδωράκη: «Τι θα κάνεις στον β’ γύρο;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα αποτελέσματα δίνουν σαφές προβάδισμα στη Φώφη Γεννηματά και πλέον η προσοχή στρέφεται στην μάχη του β' γύρου μεταξύ της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στις 23:00, υπήρξε επικοινωνία Φώφης Γεννηματά- Σταύρου Θεοδωράκη. Ο επικεφαλής του Ποταμιού τηλεφώνησε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για να την συγχαρεί για την πρωτιά στις εκλογές.

Η κ.Γεννηματά τον ρώτησε τι θα κάνει στο δεύτερο γύρο και εκείνος απάντησε: «Περιμένω να ακούσω τι θα πείτε».

Συγχαρητήρια στη Φώφη - Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε

Σε δήλωσή του ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχάρη την Φώφη Γεννηματά. «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά ο αγώνας για να αλλάξουμε τη χώρα συνεχίζεται» είπε. Νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για να την συγχαρεί.

Αναλυτικά η δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού:

«Θέλω να συγχαρώ και δημοσίως την κυρία Γεννηματά για την επιτυχία της. Ελπίζω να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της προοδευτικής παράταξης. Θέλω να συγχαρώ επίσης τους άλλους συνυποψήφιούς μου για τον αγώνα που έδωσαν. Η συμμετοχή 210.264 πολιτών είναι και δική τους επιτυχία. Συγχαρητήρια στον καθηγητή Αλιβιζάτο και τους συνεργάτες του καθώς και τους χιλιάδες εθελοντές σε όλη την Ελλάδα που συνέβαλαν στην επιτυχία της διαδικασίας. Ευχαριστώ τους πολίτες που με στήριξαν και σε αυτή τη μάχη. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά ο αγώνας για να αλλάξουμε τη χώρα συνεχίζεται».

Μανιάτης-Ραγκούσης: Φώφη είσαι ο νικητής των εκλογών

Με την Φώφη Γεννηματά επικοινώνησαν και οι Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ραγκούσης οι οποίοι την συνεχάρησαν. Σύμφωνα με την Χ. Τρικούπη της είπαν «είσαι ο νικητής των εκλογών». Με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επικονώνησε και ο Γιώργος Παπανδρέου για να την συγχαρεί.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News