default-image

«Η ωραία Ελλάδα του Τσίπρα δε σχετίζεται με την αλήθεια»

Ελλάδα
«Η ωραία Ελλάδα του Τσίπρα δε σχετίζεται με την αλήθεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δριμεία ήταν η κριτική του Γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, απέναντι στην πολιτική της Κυβέρνησης. Όπως, μάλιστα τόνισε η βελτιωτική εικόνα της Ελλάδας την οποία παρουσιάζει, τον τελευταίο καιρό η Κυβέρνηση, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Στην ωραία Ελλάδα που θέλει να προβάλει ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του, εμείς απαντούμε με τα εξής στοιχεία: Μέχρι τέλος του χρόνου κατά μέσο όρο το κάθε ελληνικό νοικοκυριό θα καταβάλει περίπου 6.000 ευρώ για να καλύψει τις εισφορές και τους φόρους που έφερε αυτή η κυβέρνηση. 2,5 με 3 συντάξεις λιγότερες θα λαμβάνει ο κάθε συνταξιούχος από αυτές που λάμβανε λίγο πριν», τόνισε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στον Real FM και το Νίκο Χατζηνικολάου, προσθέτοντας:

«Άρα, αντιλαμβανόμαστε δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτό που παρουσιάζει η κυβέρνηση, την βελτιωτική εικόνα, την ωραία κατάσταση. Δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Όπως τονίζει ο ίδιος: «έχουμε καθημερινά περίπου 1.400 πλειστηριασμούς. Έχουμε μία στάση πληρωμών του κράτους σε υποχρεώσεις προς τρίτους και την ίδια στιγμή έχουμε μια "αφαίμαξη" των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος ο κ. Λ. Αυγενάκης εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά του Πρωθυπουργού λέγοντας: «Ξαφνικά η Κυβέρνηση "αγάπησε" τις επενδύσεις, ενώ μέχρι πρότινος τις πολεμούσε. O κ. Τσίπρας περιφέρεται σε "αποστειρωμένους" χώρους κάνοντας "ασφαλείς" επισκέψεις. Δεν έχει το θάρρος να κοιτάξει κατάματα τους επιστήμονες. Κρύβεται από τους εργαζομένους, από εκπροσώπους σωματείων, από την ΓΣΕΕ. Οι εργαζόμενοι δεν είναι οι ταξικοί του αντίπαλοι, μεγαλοεπενδυτές κι εκατομμυριούχοι, γιατί κρύβεται από αυτούς;»

Αναφορικά με την εναλλακτική που προτείνει η Ν.Δ. σε θέματα ανάπτυξης ο Γραμματέας του Κόμματος δήλωσε: «Η θέση της Ν.Δ. είναι ξεκάθαρη. Υποστηρίζουμε την παροχή διευκολύνσεων στις ήδη υπάρχουσες και την προσέλκυση νέων επενδύσεων, με ενίσχυση της ρευστότητας της πραγματικής οικονομίας και ενός ολοκληρωμένου σχεδίου προσέλκυσης επενδύσεων».

Κλείνοντας η συνέντευξη ο κ. Λ. Αυγενάκης δήλωσε: «Η Ν.Δ. πιστεύει στην εργατικότητα, στην επιχειρηματικότητα, στην αριστεία. Πιστεύουμε σ' αυτόν που θέλει να δημιουργήσει, πιστεύουμε στις δυνάμεις του Έλληνα πολίτη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News