Ελλάδα

Λευκάδα: Η εφοριακός μετά την επίθεση με χυλό κρέπας

Έλουσαν με χυλό εφοριακό από την κορυφή μέχρι τα νύχια μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και πελατών

Τον γύρο της Ελλάδας έκανε η είδηση από τη Λευκάδα, σύμφωνα με την οποία, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, δύο ελεγκτές της της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που μετέβησαν για έλεγχο σε κρεπερί, δέχθηκαν από τον καταστηματάρχη στο κεφάλι ένα "μπουγέλο κρέπας".

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, μόλις οι εν λόγω ελεγκτές παρουσιάστηκαν στο κατάστημα 43χρονου ιδιοκτήτη, εκείνος εκνευρίστηκε, άρπαξε το μπολ με το μείγμα της ζύμης για τις κρέπες και κυριολεκτικά τους έλουσε με αυτό από την κορυφή μέχρι τα νύχια μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και πελατών.

Οι εφοριακοί κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Λευκάδας όπου υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 43χρονου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση. Ο καταστηματάρχης διέφυγε μετά το περιστατικό.

Σήμερα, το τοπικό site lefkasnews.gr, δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του απίστευτου περιστατικού, το οποίο κατεγράφη σε κάμερες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Σε αυτό το καρέ απεικονίζεται η γυναίκα εφοριακός μετά την επίθεση που δέχθηκε. "Ήταν εριστικοί, ήθελαν σώνει και καλά να τον γράψουν με όλα τα τραπέζια "χτυπημένα", επειδή δεν υπήρχαν στα τραπέζια αποδείξεις. Έχει παραγίνει το χάλι τους. Ήρθε στο "αμήν" και εγώ να σου πω αλήθεια, σουβλατζής είμαι, αν ήμουνα κι εγώ, εγώ θα τους "σούβλαγα", δεν θα τους έριχνα κρέπες επάνω", ανέφερε μάλιστα σε δήλωσή του ο αδερφός του δράστη...

Πηγή: lefkasnews.gr

Σχόλια