default-image

Εμπλοκή στην αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου

Ελλάδα
Εμπλοκή στην αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, μπορεί να χαροποίησε τον ίδιο και τους οικείους του, ωστόσο εξελίσσεται σε μια όχι και τόσο απλή υπόθεση. Το ποσό της εγγύησης αγγίζει τις 200.000 ευρώ και, όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι και η οικογένεια του πρώην υπουργού, δεν έχει να τα πληρώσει αλλά είναι και πολύ δύσκολο να τα βρει από αλλού.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο δικηγόρος του κ. Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Νικολάου, δήλωσε πως ο πρώην υπουργός συγκινήθηκε όταν άκουσε τους νομικούς του να του μεταφέρουν την απόφαση του δικαστηρίου και τους είπε «ευχαριστώ».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Όπως τόνισε ο κ. Νικολάου, η προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα 200.000 ευρώ που το δικαστήριο επέβαλε ως εγγύηση προκειμένου να ενεργοποιηθεί η απόφαση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού είναι ένα δύσκολο εμπόδιο.

Από την πλευρά της, η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Αρετή, ξεκαθάρισε πως τα χρήματα αυτά δεν τα έχει η οικογένεια και πλέον δεν υπάρχει κανένας φίλος που θα μπορούσε να τον βοηθήσει.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν τα διακόσια χιλιάρικα. Αυτό που έγινε ήταν καλό, αλλά υπάρχουν άλλες διαδικασίες, δύσκολες. Από τη μία χαίρεσαι και μετά από την άλλη λες και πάλι αμάν», επεσήμανε.

Πηγή: topnews.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News