default-image

Αυτός είναι ο ληστής που κρυβόταν 14 ώρες στην ντουλάπα

Ελλάδα
Αυτός είναι ο ληστής που κρυβόταν 14 ώρες στην ντουλάπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτογραφία του δράστη της ληστείας του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος κρυβόταν επί 14 ολόκληρες ώρες στην ντουλάπα του διαμερίσματος, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο δράστης είχε κρυφτεί στην ντουλάπα, για να διαφύγει της σύλληψης. Και το κατάφερε, μέχρι που δεν… κρατήθηκε άλλο και αφόδευσε, οπότε και εντοπίστηκε λόγω της έντονης δυσοσμίας.

Βγαίνοντας από την ντουλάπα, απείλησε τους ενοίκους του διαμερίσματος που είχε ληστέψει και όσους βρέθηκαν στην πορεία του και εξαφανίστηκε δίχως να γίνει αντιληπτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ

Η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, δείχνει το δράστη στην είσοδο του σπιτιού, να φοράει κουκούλα και γάντια.

Ωστόσο αναστάτωση έχει προκαλέσει στην ΕΛ.ΑΣ το ενδεχόμενο ο ληστής να ήταν κρυμμένος - σε πρώτη φάση - κάτω και από μια στοίβα από ρούχα στο μπάνιο του διαμερίσματος.

Με αφορμή το γεγονός, σύμφωνα με τον ιστότοπο tovima.gr, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη με την παρουσία του Αττικάρχη της ΕΛ.ΑΣ κ. Ασημακόπουλου και υπευθύνων υπηρεσιών της Ασφάλειας και της Αμεσης Δράσης.

Παράλληλα σε ανακοίνωση το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται «στην εξέταση των προβλημάτων διαλειτουργικότητας των υπηρεσιών». Κι όλα αυτά ενώ είναι σε εξέλιξη η ιδιαίτερα κρίσιμη υπόθεση της απαγωγής του 54χρονου επιχειρηματία στην Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News