Ελλάδα

Γ. Βαρβιτσιώτης: Θλίψη και αηδία για όσα συμβαίνουν στην Ν.Δ.

Με θλίψη παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της Ν.Δ. ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος σημείωσε ότι το κόμμα ζει «πρωτόγνωρα πράγματα».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο πρώην υπουργός υπογράμμισε ότι «πολλές φορές είχαμε κάνει εκλογές, αλλά δεν είχαμε φτάσει στο σημείο, στο οποίο έχει φτάσει σήμερα η όλη εικόνα». «Όλοι, και οι τέσσερις υποψήφιοι και δεν ξέρω πόσοι άλλοι, ομιλούν περί ενότητας και όλοι κάνουν τα πάντα για να μην υπάρξει ενότητα» συνέχισε στο ίδιο ύφος.

Δηλώνοντας ότι αισθάνεται αηδία, ο κ. Βαρβιτσιώτης εκτίμησε ότι η κατάσταση είναι δύσκολο να ομαλοποιηθεί, καθώς όταν «ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, δεν κλείνει εύκολα».

«Έγινε το ατύχημα αυτό, κάποιος δεν έπρεπε να πληρώσει; Κάποιος δεν ήταν υπεύθυνος; Ο κ. Παπαμιμίκος δεν ήταν πρόεδρος της επιτροπής; Ο κ. Μεϊμαράκης δεν μπήκε προηγουμένως στην επιτροπή και επέστησε την προσοχή για την επιλογή της εταιρείας; Και κανείς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί; Τι να σας πω, όλα αυτά με κάνουν να αισθάνομαι αηδία», σημείωσε.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, το ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. δήλωσε ότι «δεν ξέρω αν θα ήταν λύση ή αν θα δεχόταν ο κ. Καραμανλής να μπει σε αυτή την περιπέτεια».

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχόλια