Ελλάδα

Μεϊμαράκης: "Η Ν.Δ. θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιo"

«Η Ν.Δ. θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο», δήλωσε με σαφήνεια, εισερχόμενος στη Βουλή, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τονίζοντας παράλληλα πως το πολυνομοσχέδιο είναι χωρίς αρχή, χωρίς μέση και χωρίς τέλος, ενώ καταργεί εκπτώσεις φόρου, αυξάνει τις κλίμακες των φόρων και βάζει φόρους σε εισοδήματα που δεν υπάρχουν.

«Τελικά αποδεικνύεται πως τα μεγάλα ψέματα που είπε προεκλογικά ήταν για να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών», κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Επιστρέφει στην ΚΕΦΕ ο εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη

Στο μεταξύ, επιστρέφει ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., εκφράζοντας την ικανοποίησή του που προχωράει ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν στο ίντερνετ οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία», ανέφερε, προσθέτοντας πως είναι αυτονόητο ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπός του στην ΚΕΦΕ.

Σχετικά με τη συνάντησή του πριν την ΚΟ της Ν.Δ. με τους άλλους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος, είπε ότι συζητά μαζί τους τηλεφωνικά, τακτικά, αλλά και πως θεωρεί πάντα ότι μια συζήτηση μεταξύ των συνυποψήφιων βοηθά για όλα τα θέματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια