Ελλάδα

Κάλεσμα Γεωργιάδη μέσω Twitter για τις υπογραφές

«Επειδή με ρωτούν για τις υπογραφές, είμαστε στις 45, όσα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν» έγραψε το μεσημέρι στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Νωρίς το μεσήμερι κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους και επισήμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σε δηλώσεις του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που υπέγραψαν την υποψηφιότητά του, σημείωσε ότι προσβλέπει σε έναν δημιουργικό και ουσιαστικό διάλογο με τους συνυποψηφίους του για το μέλλον της ΝΔ.

«Ενα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ: ότι από τη στροφή της Ν.Δ. στην κοινωνία, το κόμμα μας θα βγει πολύ πιο ενωμένο και πολύ πιο ισχυρό» τόνισε.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου του κ. Μητσοτάκη, σημειώνεται ότι τα στελέχη της Πολιτικής Επιτροπής που υπέγραψαν για την υποψηφιότητά του καθορίζουν και τη φυσιογνωμία της, η οποία, όπως αναφέρεται, είναι: Γέφυρα με την Ευρώπη που είναι απαραίτητη για την ανάκτηση της διεθνούς αξιοπιστίας της χώρας, έκφραση της αγοράς, της Ελληνίδας και του Έλληνα που ξυπνούν νωρίς και εργάζονται σκληρά, έκφραση της κοινωνίας, των ασθενέστερων, των αδικημένων, των πολιτών που το Κράτος αμελεί, έκφραση της κοινωνίας των πολιτών που αυτοοργανώνεται, δρα και δημιουργεί μακριά από το Κράτος, κομματική, του τμήματος εκείνου της Ν.Δ. που αγωνίζεται χωρίς ιδιοτέλεια για την επίτευξη του ευρύτερου εθνικού συμφέροντος, αυτοδιοικητική, των λειτουργών εκείνων που υπηρετούν τον πολίτη χωρίς κατ' ανάγκη να καταθέτουν την κομματική τους ταυτότητα, αντιπροσωπευτική όλων των γενεών. Από την ΟΝΝΕΔ μέχρι τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ακολούθησε η κατάθεση της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα. Σε δηλώσεις του από τη Λ. Συγγρού, ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύθηκαν με την υπογραφή τους και πρόσθεσε: «Βγαίνω μπροστά μαζί με τη γενιά μου για να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε όσα μας κρατούν στο χθες. Τολμάμε να ελπίζουμε».

«Αυτό που βιώνει η χώρα μας δεν είναι απλά μια κρίση, είναι παρακμή», συνέχισε ο κ. Τζιτζικώστας, επισημαίνοντας ότι αυτό που χρειάζεται είναι αλλαγή νοοτροπίας, στήριξη και επιβράβευση της δημιουργικότητας, αλλά και ένα κράτος που να λειτουργεί».

Χθες Πέμπτη ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης καταθέτοντας τη δική του υποψηφιότητα παρουσίασε τις θέσεις του για το κόμμα, προτάσσοντας την ανάγκη ενότητας αλλά και ριζικών αλλαγών.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχόλια