Ελλάδα

"Η επιτυχία του κ. Τσίπρα έχει φέρει σε αμηχανία τη ΝΔ"

Άμεση ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στις προκλητικές δηλώσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για τον Αλέξη Τσίπρα ότι πήγαινε απροετοίμαστος στις διαπραγματεύσεις, Παράλληλα, αναφέρει πως «η ΝΔ ως κυβέρνηση ήταν διατεθειμένη να υποχωρήσει σε οποιαδήποτε απαίτηση των δανειστών».

«Η επιτυχία του ταξιδιού του κ. Τσίπρα στη Νέα Υόρκη έχει φέρει σε προφανή αμηχανία τη Νέα Δημοκρατία», και καλεί τον κ. Μεϊμαράκη «να μελετήσει καλύτερα τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών για να βγάλει τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα».

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: «Η επιτυχία του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στην Νέα Υόρκη, έχει φέρει σε προφανή αμηχανία τη Νέα Δημοκρατία. Είναι ωστόσο τουλάχιστον προκλητικό, να κατηγορεί ο προσωρινός αρχηγός της ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα ότι πήγαινε απροετοίμαστος στις διαπραγματεύσεις, όταν το κόμμα του ως κυβέρνηση ήταν διατεθειμένο να υποχωρήσει σε οποιαδήποτε απαίτηση των δανειστών».

«Συνιστούμε στον κ. Μεϊμαράκη να αφήσει τις γραφικές ασκήσεις ειρωνικού ύφους και να μελετήσει καλύτερα τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, ώστε να βγάλει - αν είναι σε θέση - τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχόλια