Ελλάδα

Στη Ζάκυνθο ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς συμμετέχοντας στο περιφερειακό συμβούλιο Ιονίων Νήσων, παρουσιάζοντας και αναδεικνύοντας προβλήματα του νησιού και ταυτόχρονα δεσμεύτηκε για την συμβολή του στην προσπάθεια επίλυσης αυτών.

Πιο αναλυτικά, «ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες», καθηγητής Νότης Μαριάς συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Ζακύνθου κ. Παύλο Κολοκοτσά, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Λευτέρη Νιοτόπουλο και συμμετείχε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων όπου και απηύθυνε χαιρετισμό.

Στον χαιρετισμό ο Νότης Μαριάς ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία μεταξύ της Ευρωβουλής και των περιφερειών της πατρίδας μας, ώστε να μπορέσουν να αναδειχθούν σοβαρά θέματα των διαφόρων περιφερειών καθώς και να αξιοποιηθούν τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ακόμα σε ότι αφορά το δήμο Ζακύνθου ο Νότης Μαριάς δεσμεύτηκε πως θα συνδράμει και στα θέματα της νησιωτικής πολιτικής, ενώ συμφωνήθηκε να διεξαχθεί διημερίδα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου με ευρωβουλευτές από την Κροατία και την Ιταλία, με στόχο να προωθηθεί η συνεργασία των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που βρέχονται από την Αδριατική.

Επίσης ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του νησιού καθώς και με τη διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζακύνθου».

Σχόλια