Ελλάδα

Αντ. Σαμαράς: "Μας πηγαίνουν αιώνες πίσω"

«Το ξεκαθαρίζω προς κάθε κατεύθυνση, για εμάς η παραμονή στη Ευρώπη και το ευρώ είναι εθνική, κόκκινη γραμμή», επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, σε ομιλία του στην προσυνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα.

«Αν βγαίναμε από το ευρώ θα ζούσαμε τη χειρότερη καταστροφή που θα ζούσε η πατρίδα μας σε καιρό ειρήνης», τόνισε ο κ. Σαμαράς και εκτίμησε ότι σε περίπτωση Grexit, θα χανόταν μέσα σε λίγες εβδομάδες το μισό από το εισόδημα των πολιτών.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι ακόμα και μία χρεοκοπία εντός ευρώ θα προκαλούσε ασφυξία, ενώ αναφέρθηκε σε δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαπαβίτσα, περί δελτίων τροφίμων.

«Εμείς αγωνιζόμαστε για να σταθούν όλοι στα πόδια τους, αυτοί θέλουν όλη την Ελλάδα στα συσσίτια», τόνισε και πρόσθεσε: «Μας πηγαίνουν αιώνες πίσω».

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για κοροϊδία από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όπως υποστήριξε, ο λογαριασμός για τον ελληνικό λαό συνεχώς ανεβαίνει.

Συνεχίζοντας, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, έκανε λόγο για βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας, επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αναφερόμενος στην κυβέρνηση, μίλησε για «δήθεν αντιμνημονιακούς που υπέγραψαν μνημόνιο χωρίς λεφτά».

'Οπως τόνισε ο κ. Σαμαράς, η κυβέρνηση πρότεινε μέτρα πολύ πιο επώδυνα από το email Χαρδούβελη, ενώ έκανε λόγο για χαμένο χρόνο, που έχει κόστος για τη χώρα και τους πολίτες.

Σχόλια