Ελλάδα

Στη φυλακή για τα Leopard ανώτερος αξιωματικός

Στην φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς, Γαβριήλ Μαλλή, πρώην ανώτερος αξιωματικός ο οποίος απολογήθηκε για δωροδοκία που φέρεται να έχει λάβει, στο πλαίσιο της υπόθεσης της προμήθειας των Leopard.

Ενώπιον του ανακριτή, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται σχετικά με τα 3 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στο λογαριασμό του, προερχόμενα σύμφωνα με τη δικογραφία από τη γερμανική εταιρεία Reinhmental, προκειμένου αυτή να αναλάβει υποκατασκευαστικό έργο της προμήθειας των Leopard, ύψους 120 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αξιωματικός υποστηρίζει πως τα 2 εκατομμύρια ανήκουν σε συγκατηγορούμενό του, γεγονός που φέρεται να αποδέχεται και ο ίδιος με δήλωσή του στον ανακριτή.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κατσής υποστηρίζει πως τα υπόλοιπα χρήματα τού τα έδωσε ο συγκατηγορούμενός του, με τον οποίο διατηρούσε από χρόνια φιλικές σχέσεις, προκειμένου να τον στηρίξει οικονομικά, καθώς εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ο ανακριτής της υπόθεσης, έχει καλέσει τις επόμενες ημέρες σε απολογία τρία ακόμη άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, σύμφωνα με το in.gr.

Σχόλια