Ελλάδα

"Ο κ. Πανούσης δεν είναι σχολιαστής"

Αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στα Νέα με το οποίο καταγγέλλει όσους πιστεύουν ότι «Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, μιλώντας στο Σκάϊ, χαρακτήρισε ατόπημα το άρθρο, σημειώνοντας ότι ο κ. Πανούσης είναι υπουργός κι όχι σχολιαστής.

«Επειδή είναι και νομικός ο κ. Πανούσης δεν μπορεί να κάνει τέτοια ατοπήματα, να απευθύνεται στην κυβέρνηση διά πρωτοσέλιδου άρθρου. Αν νομίζει ότι υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα τα οποία ο ίδιος διαπιστώνει και περιγράφει ο ρόλος του είναι να εφαρμόσει μία πολιτική προστασίας των πολιτών».Εκτίμησε δε, ότι, τα όσα αναφέρονται στο άρθρο δεν περιγράφουν την κυβερνώσα παράταξη, καθώς όπως είπε «εμείς δεν είμαστε Αριστερά του Τίποτα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η συνεργαζόμενη βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή  η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 σημείωσε καυστικά «Ο κ. Πανούσης είναι υπουργός και όχι σχολιαστής». 

Σχόλια