Ελλάδα

Η ΟΛΑ ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης στην ισραηλινή πρεσβεία

Βρέθηκε η προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης για την τρομοκρατική επίθεση τον Δεκέμβρη στην ισραηλινή πρεσβεία της Αθήνας.Σύμφωνα με το "Mega" λίγο πριν τα μεσάνυχτα, άγνωστος τηλεφώνησε στην Εφημερίδα των Συντακτών λέγοντας ότι υπάρχει φάκελος που περιείχε προκήρυξη στην οδό Σινώπης ενώ υπέδειξε και το ακριβές σημείο.

Ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση από την εφημερίδα ότι κάποιος τους ειδοποίησε, ότι πήγαν στο σημείο και δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κάτι. Στο συγκεκριμένο σημείο έψαχνε όλη τη νύχτα η αντιτρομοκρατική και η αστυνομία και τελικά βρέθηκε μια σακούλα έτσι όπως την είχε περιγράψει ο άγνωστος, γράφει το Έθνος.


Η σακούλα μεταφέρθηκε αρχικά στα εγκληματολογικά εργαστήρια για DNA και αποτυπώματα.Σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχει ένα ηλεκτρονικό αποθηκευτικό μέσο (στικάκι) που έχει την προκήρυξη 19 σελίδων με την οποία η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών αναλαμβάνει την ευθύνη της επίθεσης στις 12-12-2014 στην πρεσβεία του Ισραήλ. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία DNA και αποτυπωμάτων θα την ανοίξουν οι αστυνομικοί για να δουν το ακριβές περιεχόμενο της προκήρυξης.

Σχόλια