Ελλάδα

Μ. Κριτσωτάκης: "Καταστρέφουν έγγραφα οι μνημονιακοί"

«Με έκπληξη ενημερωνόμαστε τις τελευταίες μέρες ότι από τα υπουργεία της χώρας απομακρύνονται σε μεγάλες ποσότητες κατεστραμμένα έγγραφα σε σακούλες σκουπιδιών - το υπουργείο Τουρισμού είναι ένα από αυτά», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μιχάλης Κριτσωτάκης.

«Αμφιβάλλουμε ότι τα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα της υπουργού Τουρισμού είναι τόσα πολλά που να χρειάζονται απορριμματοφόρο και δύσκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι ξαφνικά σήμερα στο υπουργείο υπήρξε κάποιου είδους... μανία για καθαριότητα», τόνισε ο κ. Κριτσωτάκης.

«Επομένως, δηλώνουμε με τον πιο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι οι απαράδεκτες πρακτικές της απελθούσας κυβέρνησης θα μείνουν στον αέρα! Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη μέρα, της νέας κυβέρνησης θα ξαναβάλει κάθε πολιτική, που είτε αδιαφανώς είτε παράνομα, σχεδιάστηκε και προωθήθηκε τα τελευταία χρόνια ξανά στο τραπέζι», επισημαίνει.

Και καταλήγει «τα κρυφά σχέδια των μνημονιακών, ακόμα και την ύστατη στιγμή, όχι μόνο δε θα περάσουν, αλλά θα είναι αυτά που θα πάνε στα σκουπίδια!».

Σχόλια