Ελλάδα

Καταθέτει σήμερα ο Πάνος Καμμένος στον εισαγγελέα

Νέα τροπή πήρε το σίριαλ με την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη, καθώς παρότι ο Πάνος Καμμένος είχε κάνει γνωστό ότι δεν θα καταθέσει σήμερα το πρωί, ζητώντας να αλλάξει το ραντεβού, τελικά εμφανίστηκε στον Εισαγγελέα, καταγγέλλοντας μεθόδευση και προσπάθεια συγκάλυψης από τη δικαιοσύνη.

Το πρωί της Κυριακής έγινε γνωστό ότι κ. Καμμένος ζήτησε να αλλάξει το προκαθορισμένο ραντεβού του με τον Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, και αποφασίστηκε να καταθέσει αύριο, Δευτέρα. Ομως, τελικά εμφανίστηκε σήμερα στην Εισαγγελία, έξαλλος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας σε δημοσιογράφους υποστήριξε ότι από χθες είχε ενημερώσει ότι δεν μπορεί να έρθει, αλλά σήμερα το πρωί του τηλεφώνησε η σύζυγος και συνήγορος του, Ελενα Τζούλη και του ανέφερε ότι αν δεν εμφανιζόταν για να καταθέσει σήμερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος θα έκλεινε τη δικογραφία.

«Είμαι εδώ για να καταθέσω», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι έφτασε εκεί... άρον άρον. «Χθες επικοινώνησε μαζί μου ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ, Παναγιώτης Στάθης και μου διαβίβασε την επιθυμία του εισαγγελέα να καταθέσω. Του είπα ότι δεν μπορώ, γιατί έρχεται ο γιος μου από τις ΗΠΑ και τον παρακάλεσα να καταθέσω τη Δευτέρα», είπε ο κ. Καμμένος.

Συνέχισε αναφέροντας ότι η συνήγορός του τον ειδοποίησε ότι ο κ. Ντογιάκος θέλει να καταθέσει σήμερα, αλλιώς θα έκλεινε την υπόθεση. «Υπάρχει μεθόδευση», σχολίασε ο κ. Καμμένος, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. «Παράλληλα χθες υπήρξε διαρροή ότι το υλικό που είναι στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι μονταρισμένο. Ο κ. Κικίλιας και ο διευθυντής των εγκληματολογικών με ενημερώνουν ότι το υλικό το κρατά ο κ. Ντογιάκος στο συρτάρι του. Αν αληθεύει, πρόκειται για προσπάθεια συγκάλυψης», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και τόνισε ότι το επίμαχο υλικό, από τις συνομιλίες του κ. Χαϊκάλη με τον Γιώργο Αποστολόπουλο- τον οποίο έχει κατονομάσει ο βουλευτής ως τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει- δεν έχει πάει ακόμη στα εγκληματολογικά, όπου δεν έχουν κάτι παραπάνω από το μικρό τμήμα του, το μονταρισμένο, που διέρρευσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή.

Νωρίτερα, λίγο μετά τις 11.30 π.μ., είχε προσέλθει στον εισαγγελέα ο Παύλος Χαϊκάλης, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση που έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό τα τελευταία 24ωρα.

Σχόλια