default-image

Για τις 23 Οκτωβρίου διεκόπη η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

Ελλάδα
Για τις 23 Οκτωβρίου διεκόπη η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με διαδικαστικά ζητήματα ξεκίνησε στο Πενταμελές Εφετείο Aθηνών η δίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και των υπόλοιπων κατηγορουμένων για τις «μίζες» των εξοπλιστικών προγραμμάτων, η οποία ωστόσο, μετά από ολιγόωρη διαδικασία, διεκόπη για 23 Οκτωβρίου.

Η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν πάρα πολύ μικρή για να φιλοξενήσει τόσους κατηγορούμενους και δικηγόρους, ενώ οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να μετακινήσουν σειρά καθισμάτων από το ακροατήριο προκειμένου να καθίσουν όλοι οι κατηγορούμενοι.

Παρόντες στο εδώλιο ήταν οι Α. Τσοχατζόπουλος, Αστ. Οικονομικής, Νίκος Ζήγρας, Γ. Σαχπατζίδης, Αρετή Τσοχατζοπούλου, Γ. Σμπώκος, Π. Σταμάτης, Ο. Μελάς, Μαρία Ταλίτα Τσεκούρα, Κ. Αντωνιάδης, Φ. Αρβανίτης, Ν. Καρατζάς και Γ. Κωνσταντάτος.

Αντίθετα δεν ήταν στο ακροατήριο η Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου, η Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου και η λογίστρια του πρώην υπουργού Ευφροσύνη.

Η Βίκυ Σταμάτη προσκόμισε διά του συνηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση βεβαίωση γιατρού ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ψυχική της υγεία.

Το ελληνικό Δημόσιο και σε αυτή τη δίκη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής διεκδικώντας αποζημίωση από τους κατηγορούμενους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News