Ελλάδα

Περιοδεία και παρουσίαση υποψηφιοτήτων στο Ρέθυμνο

Την Παρασκευή 02/05/2014, η επίσημη παρουσίαση των υποψηφιοτήτων του συνδυασμούτου  "Κρήτη Μπορούμε", , για την Π.Ε. Ρεθύμνου. Η εκδήλωση πραγματοποιηείται στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου, στις 11:00.

Στις 10:00, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκας έχει συνάντησημε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου, κ. Κώστα Λαγουδάκη, ενώ λίγο αργότερα, στις 10:30, συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου, κ. Μανόλη Τσακαλάκη. 

Περιοδεία στο Ρέθυμνο

«Τα μηνύματα απ ολόκληρη την Κρήτη βεβαιώνουν ότι η δυναμικότητα του συνδυασμού μας θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας περιόδου για την ανάπτυξη και την δυναμική του νησιού μας», ανέφερε ο κ. Σεραφείμ Τσόκας κατά την  επίσκεψη σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

Ο κ. Σεραφείμ Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ρεθύμνου, κ. Κώστα Δανδουλάκη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού "Κρήτη Μπορούμε", ξεκίνησαν το πρωί την περιοδεία τους από την Ιερά Μονή Αρκαδίου. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Φορφουρά, την Αγία Γαλήνη και χωριά της περιοχής, όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κατοίκους τους, οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξη τους στο συνδυασμό, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφθούν την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου.

«Και σήμερα», τόνισε ο κ. Τσόκας, «όπως διαπιστώνετε, όποιες περιοχές του Ρεθύμνου επισκεφθήκαμε με τους συνεργάτες μου, οι πολίτες έδωσαν το δικό τους μήνυμα. Ένα μήνυμα εμπιστοσύνης και νίκης για τον συνδυασμό μας».

«Η σημερινή ημέρα, η Πρωτομαγιά», πρόσθεσε, «είναι αφιερωμένη στη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Μια τέτοια ημέρα, όπως τόνισα και το πρωί, πρέπει να αξιολογήσουμε αυστηρά τι κάνουμε για να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας».

«Εμείς», είπε ο κ. Τσόκας ,«έχουμε το κατάλληλο σχέδιο, την εμπειρία και τη βούληση να κάνουμε ουσιαστικές παρεμβάσεις για να δρομολογηθούν όλες οι δράσεις και οι πόροι που θα φέρουν την ανάπτυξη στην Κρήτη. Με πολιτικές που θα δημιουργήσουν ωφέλεια για όλο το νησί, θα ενισχύσουν τις πιο αδύναμες περιοχές και κοινωνικές ομάδες και θα διασφαλίσουν τους πολύτιμους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον».     

Αναφερόμενος στο σχέδιο του συνδυασμού "Κρήτη Μπορούμε", επεσήμανε ότι προβλέπει δράσεις για την κατάρτιση των νέων με νέες δεξιότητες και την πρόσβασή τους σε ποιοτικές και βιώσιμες θέσεις εργασίας, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, την υποστήριξη των δυναμικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας και τη διασύνδεσή τους με την πραγματική οικονομία, με ανάπτυξη του τομέα της κοινωνικής οικονομίας.

«Με αυτό προχωράμε και τα αποτελέσματα θα είναι απτά και σε συντομότατο χρόνο», επεσήμανε ο Σ.Τσόκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια