default-image

Αύριο το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ελλάδα
Αύριο το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο Μεγάλη Τρίτη στις 14:00 θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε κεντρικό ξενοδοχείο, το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις υποψηφιότητες επεξεργάστηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός με τον στενό του συνεργάτη και υπεύθυνο του γραφείου του κ. Κώστα Μπούρα.

Από τους νυν ευρωβουλευτές υποψήφιοι θα είναι και πάλι η κ. Ρόδη Κράτσα και η κ. Νίκη Τζαβέλα που είναι μετεγγραφή από τον ΛΑΟΣ.

Από τους βουλευτές ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης που είναι και επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας κ. Κώστας Μουσουρούλης που θα παραιτηθούν από βουλευτές. Επίσης ο πρώην ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Μαυρομάτης, η πρώην βουλευτής κ. Ελίζα Βόζενμπεργκ, η πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος κ. Νατάσσα Ραγιού.

Υποψήφιοι αναμένεται να είναι, ο καθηγητής Ιατρικής κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και η κα Φωτεινή Τομαή, ο πρώην ποδοσφαιριστής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, πιθανότατα ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης, ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ κ. Ιωάννης Σμυρλής και ο κ. Δημοσθένης Δαβέττας σύμβουλος του πρωθυπουργού επί θεμάτων πολιτισμού.

Στο ψηφοδέλτιο θα είναι και ο κ. Γιώργος Ανέστης από τον τομέα αγροτικού της ΝΔ όπως και από τον ίδιο χώρο ο κ. Βογιατζής

Υποψήφια θα είναι η κ. Μαρία Σπυράκη που προσφάτως παραιτήθηκε από το Mega όπου επί σειρά ετών κάλυπτε το ρεπορτάζ της ΝΔ. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφιος και ο εκδότης και πρώην εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Κύρτσος.

Έκπληξη είναι η διαρροή του ονόματος του κ. Σταύρου Ξαρχάκου που είχε διατελέσει και παλαιότερα ευρωβουλευτής επί προεδρίας του κ. Κώστα Καραμανλή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News