default-image

"Έγκλημα με δόλο και όχι λάθος του ΔΝΤ" (video)

Ελλάδα
"Έγκλημα με δόλο και όχι λάθος του ΔΝΤ" (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για διαγραφή του 50% των στεγαστικών δανείων των πολιτών προς τις τράπεζες και για δυναμική αντίδραση στις κατασχέσεις σπιτιών, δεσμεύτηκε ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων". «Θα βρεθούμε», είπε, «σε κάθε σπίτι που κατάσχεται, δημιουργώντας κοινωνική ασπίδα», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος διαμηνύοντας πως «οι υπεύθυνοι για την υπαγωγή στο Μνημόνιο θα πληρώσουν».

«Δε θα γίνουμε ποτέ πατερίτσα κανενός», διεμήνυσε μεταξύ άλλων, αφήνοντας σαφή αιχμή για τους δύο μικρότερους κυβερνητικούς εταίρους και κάλεσε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου να στηρίξουν το κόμμα του αφού «δεν υπάρχει πια πολιτική καταγωγή».

Ο κ. Καμμένος απέρριψε εξάλλου τα περί «λάθους του ΔΝΤ», κάνοντας λόγο για «έγκλημα με δόλο» που διέπραξαν κάποιοι κατά του λαού, με «πρώτη την κυβέρνηση Παπανδρέου που δήλωνε ότι η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη χώρα και την οδηγούσε στο μνημόνιο με δεξιά πατερίτσα το ΛΑ.Ο.Σ.» και στη συνέχεια με την κυβέρνηση Παπαδήμου «που στήριξε και ο Σαμαράς».

Όπως είπε «υπάρχουν ποινικές και αστικές ευθύνες», διαμηνύοντας πως δε θα γλιτώσει κανείς με παραγραφές και νόμους και όλοι «θα κληθούν να επιστρέψουν τα χρήματα που έχασε ο ελληνικός λαός». Μάλιστα αναφερόμενος στο κόμμα του είπε ότι οι βουλευτές δεν πρόκειται να μπουν στη λογική των εσωκομματικών συγκρούσεων και προσωπικών στρατηγικών και «δεν θα γίνουμε ένα από τα άλλα κόμματα γιατί είμαστε κίνημα πολιτών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News