Ελλάδα

"Ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης νόμου", ζήτησε ο Μιχαλολιάκος

«Στόχος του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου είναι η Χρυσή Αυγή», επανέλαβε ο γενικός της γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην απόφαση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, σύμφωνα με την οποία «υπάρχει επαρκές νομοθετικό πλαίσιο», και τόνισε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο «δεν είναι συνταγματικά ανεκτό», για να προσάψει στα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» ότι «κάνουν αντισυνταγματικό νόμο». «Κανείς δεν θα μας εμποδίσει να λέμε "έξω οι λαθρομετανάστες"» πρόσθεσε.

Για την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας «να κάνει πίσω» στο νομοσχέδιο, σημείωσε ότι «Μέτρησε δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία η πλειοψηφία των πολιτών δεν το ήθελε, ενώ ως προς την απόφαση των δύο κυβερνητικών εταίρων, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να φέρουν κοινή πρόταση νόμου στη Βουλή», απάντησε ότι είναι «καλοδεχούμενη», τονίζοντας ότι «θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία».

Μίλησε ακόμη για ανακολουθία των κομμάτων στο θέμα και ειδικά του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, υπογραμμίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα μείνει και θα διεκδικήσει το δίκαιο των Ελλήνων, την «Ελλάδα για τους Έλληνες», όπως είπε χαρακτηριστικά, και επανέλαβε πολλές φορές τον «εθνικιστικό» χαρακτήρα του κόμματός του.

Σχόλια