Ελλάδα

Βενιζέλος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει»

«Δεν θα σηκώσουμε εμείς το βάρος του Άκη και του Παπακωνσαντίνου» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και έκανε λόγο για «αλεξιπτωτιστές και τυχοδιώκτες» που υπήρχαν στο κόμμα και τώρα χειροκροτούν τα αντίπαλα κόμματα.

Ο Ευάγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε σε όλους εκείνους που έχουν αποχωρήσει και δημιουργούν νέα κόμματα, φωτογραφίζοντας τόσο τον Α. Λοβέρδο όσο και την Α. Διαμαντοπούλου που δήλωσε χθες πως δεν την εκφράζει το ΠΑΣΟΚ.

Δύο ήμερες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έβαλε εναντίον ΝΔ και ΔΗΜΑΡ.

Μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε πως «Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως η ΝΔ νομίζει πως αυτή η κυβέρνηση είναι μια δική της μονοκομματική κυβέρνηση. Δεν το νομίζει πάντα...δεν το νομίζουν όλα τα στελέχη της. Αλλά βρισκόμαστε πολύ συχνά αντιμέτωποι με το θέμα αυτό. Και η ΔΗΜΑΡ......θέλει να μετέχει στην νομή της εξουσίας αποφεύγοντας τις πιο κρίσιμες στιγμές, τα βάρη των δύσκολων αποφάσεων. Όλα αυτά έχουν το αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσλειτουργίες στην κυβέρνηση και τη Βουλή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ενώ πρόσθεσε ότι «Συνεργαζόμαστε με τη ΝΔ αλλά δεν ταυτιζόμαστε, ούτε ιδεολογικά, ούτε αξιακά, ούτε πολιτικά».

Υποστήριξε επίσης ότι «οι τεκμηριωμένες προτάσεις του ΠΑΣΟΚ προκαλούν συχνά ενόχληση στη Ν.Δ., με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις», ενώ έκανε λόγο και για «παιδαριώδη προσπάθεια οικειοποίηση των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ».

Realnews

Σχόλια