default-image

"Να αρθεί το αίσθημα της ανασφάλειας"

Ελλάδα
"Να αρθεί το αίσθημα της ανασφάλειας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη συζήτηση που είχε με τον Φρανσουά Ολάντ, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου στην Αθήνα επισήμανε ότι «για να επιτύχει η εξυγίανση στον δημόσιο τομέα πρέπει να αρθεί το αίσθημα της ανασφάλειας που υποδαυλίζει η υπόνοια περί οριζοντίων και άκριτων απολύσεων».

Ο κ. Μανιτάκης ενημέρωσε τον κ. Ολάντ για την πρόοδο που έχει γίνει στον τομέα της Διοικητικής Μεταρρύθμισης επισημαίνοντας τη σημασία της συνεισφοράς της Γαλλίας και της Task Force σε επίπεδο τεχνογνωσίας σε αυτή την προσπάθεια.

Ο κ. Μανιτάκης εστίασε «στην ανάγκη οι δημόσιοι υπάλληλοι να κατανοήσουν και να στηρίξουν τη μεταρρύθμιση στον δημόσιο τομέα. Ακολούθως επισήμανε ότι για να γίνει αυτό πρέπει να αρθεί το αίσθημα της ανασφάλειας που υποδαυλίζει η υπόνοια περί οριζοντίων και άκριτων απολύσεων καθώς αποτελεί τροχοπέδη για τη μεταρρύθμιση, ειδικά σε μια κοινωνία όπου η ανεργία έχει ξεπεράσει το 25%», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ότι τονίστηκε κατά τη διάρκεια μιας εποικοδομητικής συζήτησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News