default-image

Κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας από μέλη του ΠΑΜΕ

Ελλάδα
Κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας από μέλη του ΠΑΜΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), με επικεφαλής τον εκπρόσωπο της παράταξης Γιώργο Πέρρο, κατέλαβαν το πρωί της Τετάρτης τον 8ο όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του υπουργού Εργασίας, Γ. Βρούτση, στην οδό Σταδίου. Η κατάληψη διήρκεσε 40 λεπτά.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν στους διαδρόμους του ορόφου φωνάζοντας συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν ειρηνικά, ενώ δεν υπήρξαν προσαγωγές.

Οι συγκεντρωμένοι μπήκαν αιφνιδιαστικά στο κτίριο, χωρίς να έχει προηγηθεί πορεία ή άλλη προειδοποίηση, ενώ στον ίδιο όροφο μαζί τους βρέθηκε και ισχυρή αστυνομική δύναμη, αποτελούμενη από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.

Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Γιώργος Πέρρος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (realfm 97,8) έκανε λόγο για δήλωση-πρόκληση με αφορμή όσα είπε χθες ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης για το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα. Ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για άθροισμα εξαιρέσεων και στρεβλώσεων και ο κ. Πέρρος του απάντησε ότι «δε δικαιούται ο υπουργός να καθυβρίζει και να προσβάλει την εργατική τάξη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News