default-image

52χρονη καθηγήτρια-παιδόφιλος στα χέρια της Αστυνομίας

Ελλάδα
52χρονη καθηγήτρια-παιδόφιλος στα χέρια της Αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια καθηγήτρια ξένων γλωσσών συνελήφθη χθες Δευτέρα από τους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για παιδοφιλία (!). Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων. Είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στη χώρα μας για τέτοια αδικήματα.

Η 52χρονη καθηγήτρια, που μιλά οκτώ ξένες γλώσσες και δίδασκε σε φροντιστήρια αλλά έκανε και ιδιαίτερα μαθήματα, είναι η μοναδική Ελληνίδα που συμμετείχε σε διεθνή κινήματα υπέρ της παιδοφιλίας. Ωστόσο από τις έρευνες των αστυνομικών έρχεται στο φως η ύπαρξη και ελληνικού τέτοιου κινήματος, πέντε από τα μέλη του οποίου έχει εντοπίσει μάλιστα η αστυνομία.

Σε έρευνα (παρουσία εισαγγελέα) που έγινε στο σπίτι της 52χρονης, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρήκαν και κατάσχεσαν έναν σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση, 34 περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών, και ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του.

Η 52χρονη οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή της σε δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, εντός και εκτός της Ελλάδας.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της υπενθυμίζει στους πολίτες πως για ανάλογα περιστατικά μπορούν να επικοινωνούν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στους αριθμούς 210-6476464 και 210-6476461 ή στέλνοντας e-mail στο 11012@ hellenicpolice.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News