Ελλάδα

"Για Παπανδρέου και Παπαδήμο θα ψηφίσουμε λευκό"

Ως "κουτές και επιπόλαιες δικαιολογίες" χαρακτήρισε την επιχειρηματολογία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αναφέροντας:


«Οι Παπακωνσταντίνου και Διώτης χρησιμοποιούν επιπόλαια και κουτά επιχειρήματα. Ότι δήθεν έχασε το CD και μετά δεν το έχασε. Ότι το έκανε αντίγραφο για ασφάλεια. Ότι ο άλλος έκανε αντίγραφο στο αντίγραφο και μετά το κατέστρεψε. Μα, καλά, αυτοί οι άνθρωποι και ιδιαίτερα ο κ. Διώτης, που έπρεπε να είναι πονηρεμένος, είναι τόσο επιπόλαιοι;».

Τόνισε ακόμη πως «ο Παπακωνσταντίνου έφερε κάποια επιχειρήματα για τη μη πρωτοκόλληση. Να δεχτώ ότι τα πιστεύει ο ίδιος. Δεν αποδεικνύει τίποτε άλλο ότι είναι γνώστης της σαπίλας. Το αποκάλυψε όταν είπε ότι, αν το έδινε, θα έβγαιναν στη δημοσιότητα και θα υπήρχαν εκβιασμοί».

Είπε ακόμη ότι «εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι θα ψηφίσουμε λευκό για την παραπομπή Παπανδρέου και Παπαδήμου», εξηγώντας ότι «επί των ημερών Παπανδρέου είχε γίνει υπ' αριθμόν ένα ζήτημα η φοροδιαφυγή. Ξέρει ότι υπάρχει λίστα λαγκάρντ και δεν το ελέγχει. Ίσως γιατί ασχολιόταν με την πράσινη ανάπτυξη».

Σχόλια