Περιφερειακές εκλογές '19

«Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη - Στις 6 η κατάθεση του συνδυασμού

Με δύο γυναικείες παρουσίες συμπληρώθηκε το ψηφοδέλτιο του νυν και εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη

Με δυο νέες υποψηφιότητες γυναικών από τον χώρο της νεολαίας, της επιστήμης και της επιχειρηματικότητας-ξενοδοχείας «έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη, του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ η ζωή μας» της ΠΕ Ηρακλείου.

Πρόκειται για τη διδάκτορα Γεωφυσικής-Σεισμολογίας Μαργαρίτα Μωυσίδη και την Χρύσα Παπαδάκη πτυχιούχος τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακής επιχείρησης στην Αγ. Πελαγία Ηρακλείου.

Οι δυο υποψήφιες, σε δήλωση τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον Περιφερειάρχη κ Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους, τονίζοντας ότι θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις στην ενίσχυση του έργου της Περιφέρειας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και στην Κρήτη γενικότερα.

Μαργαρίτα Μωυσίδη

Χρύσα Παπαδάκη

Στις 6 μ.μ. ο Σταύρος Αρναουτάκης καταθέτει στο Πρωτοδικείο τον συνδυασμό του

Από τον συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ η ζωή μας» ανακοινώνεται ότι στις 6μμ σήμερα Κυριακή ο Επικεφαλής του συνδυασμού Υπ. Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης με τους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης του θα προσέλθουν στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου προκειμένου να γίνει κατάθεση προς έγκριση του συνδυασμού.

Σχόλια