Περιφερειακές εκλογές '19

«Κρήτη, η Ζωή μας»: Σε εκδήλωση η παρουσίαση όλων των υποψηφίων

Με την παρουσίαση των υποψηφίων για όλη την Κρήτη, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη, η Ζωή μας», μπαίνει δυναμικά στην προεκλογική περίοδο

Ο Σταύρος Αρναουτάκης στη διάρκεια της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Αναδρομές στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου, θα κάνει έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων στο τιμόνι της Περιφέρειας Κρήτης κατά τη θητεία που φτάνει προς το τέλος της.

Θα αναφερθεί στην πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, στις μεγάλες παρεμβάσεις που έγιναν στο νησί τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια, αλλά και την υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων που χρηματοδοτήθηκαν μέσα από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, δίνοντας μία άλλη εικόνα τους τομείς των υποδομών, του περιβάλλοντος, του πρωτογενή τομέα, της υγείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής προστασίας.

Παράλληλα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές και τους στόχους του συνδυασμού του για την επόμενη θητεία.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης στη διάρκεια της ομιλίας του θα αναφερθεί στο νέο όνομα, αλλά και το έμβλημα του Συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή Μας» και τι αυτό σηματοδοτεί. 

Σχόλια