Περιφερειακές εκλογές '19

Ο Βαγγέλης Ζάχαρης στο ψηφοδέλτιο του Στ. Αρναουτάκη

Στο συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη ο επεμβατικός Καρδιολόγος Βαγγέλης Ζάχαρης

Την υποψηφιότητα του Δντη ΕΣΥ, επεμβατικού καρδιολόγου Βαγγέλη Ζάχαρη ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

Ο Βαγγέλης Ζάχαρης με πολύχρονη επιτυχή πορεία στην ιατρική, αλλά και στην εκπροσώπηση των γιατρών στον ιατρικό σύλλογο, και στο Διοικητικό συμβούλιο του Βενιζελειου - ΠΑΓΝΗ, θα είναι υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Σε δήλωση του ο κ. Ζάχαρης εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, τονίζοντας: «Θεώρησα χρέος μου προς την κοινωνία να απαντήσω θετικά στην τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη και να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του. Σίγουρα το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει μεγάλες ευθύνες απέναντι στον τόπο και στους ανθρώπους του. Απαιτούνται δουλειά, γνώσεις και μεθοδικότητα για την επίτευξη των υψηλών στόχων».

 

Ποιος είναι ο Ευάγγελος Ζάχαρης

Ευάγγελος Ζάχαρης είναι επεμβατικός  καρδιολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο από το 1997.

Παντρεμένος με την ιατρό Ελευθερία Μαθιουδάκη, έχει δύο παιδιά τη Λίνα και τον  Αλέξανδρο.  Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου ενώ τα τελευταία  6  χρόνια είναι αιρετό μέλος, ως εκπρόσωπος των ιατρών,  του Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΓΝΗ - Βενιζέλειου.

Έχει σημαντικό κλινικό και ερευνητικό έργο. Είναι Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης για την Οικογενή Υπερχοληστερολαιμία καθώς και μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Σχόλια