Ευρωεκλογές 2019

Λευτέρης Βαρουξής: Η φανέλα με το νούμερο 7

Ευρωεκλογές 2019: Η μεγάλη εκλογική αναμέτρηση πλησιάζει

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Λευτέρης Βαρουξής, υπογράφει άρθρο στο οποίο υποστηρίζει πως μεγάλος νικητής θα είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη και τονίζει πως ο ίδιος κατεβαίνει στις εκλογές για να… παίξει.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η μάχη τελικά είναι για τη «φανέλα», είναι για τη Νέα Δημοκρατία, όπως είπε ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και εγώ για τη «φανέλα» κατέβηκα να παίξω. Βεβαίως και θέλω να εκλεγώ και μάλιστα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου. Το ζήτημα είναι να καταγραφεί η μεγάλη νίκη της «Νέας Δημοκρατίας».

Το βράδυ της 26ης Μαΐου θα έχουμε στείλει ένα μεγάλο και ηχηρό μήνυμα.

Αυτή όμως θα είναι η νίκη μόνο του α’ ημιχρόνου. Το β’ ημίχρονο θα είναι οι εθνικές εκλογές. Από το αποτέλεσμα όμως του α’ ημιχρόνου, από το εύρος της νίκης μας στις ευρωεκλογές, θα κριθούν πολλά.

Πρώτα απ’ όλα με τί σύστημα θα κατέβουν οι αντίπαλοι.

Είναι σίγουρο ότι ο θρίαμβός μας στο α’ ημίχρονο δεν θα τους αφήσει περιθώρια για δημιουργικό και παραγωγικό παιχνίδι. Θα προτιμήσουν το καταδικασμένο πλέον «κατενάτσιο», δηλαδή το ανούσιο, καταστροφικό παιχνίδι της καμένης γης. Αυτό που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τους οδηγήσει στην συντριβή.

Τεράστιοι παίχτες που έγραψαν ιστορία στο ποδόσφαιρο (π.χ.Γκαρίντσα, Ζαϊρζίνιο, Μπεστ) φόρεσαν το νούμερο 7 στην πλάτη. Θέλει ψυχή, φαντασία, και γνώση για να φορέσει κάποιος το νούμερο 7.

Αυτή είναι η δική μου φανέλα.

Είμαι το νούμερο 7 στο ευρωψηφοδέλτιο της νίκης!».

Σχόλια