Εθνικές Εκλογές 2019 - Κρήτη

Άρης Παττακός: Ένας νέος από τους «30 under 30» του Forbes στο πλευρό Αυγενάκη

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Ηράκλειο έδωσε χώρο και βήμα σε ένα τέτοιο νέο παιδί, τον Άρη Παττακό, που το περιοδικό “Forbes” συμπεριέλαβε στη λίστα “30 πιο επιτυχημένοι νέοι κάτω των 30 ετών”.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για τα πρότυπα της κοινωνίας και την ανάγκη η κοινωνία να υιοθετήσει νέα.


«Πρότυπα εργατικών, φιλότιμων και αξιόλογων ανθρώπων, με σεβασμό στις αξίες, στη δημοκρατία και στους συμπολίτες τους. Πρότυπα ανθρώπων που με μεράκι και πάθος για τη δουλειά τους, που εξελίσσονται μέσα από προσπάθεια και καταφέρνουν να πιάσουν κορυφές. Στην τεχνολογία, την επιστήμη, τη γνώση και την πολιτική».

Γι’ αυτό και στην κεντρική του ομιλία, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ηράκλειο, ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε χώρο και βήμα σε ένα τέτοιο νέο παιδί, τον Άρη Παττακό, που το περιοδικό “Forbes” συμπεριέλαβε στη λίστα “30 πιο επιτυχημένοι νέοι κάτω των 30 ετών”.

Ένα νέο παιδί παράδειγμα μιας γενιάς που θέλει να συνεισφέρει, να παλέψει, να συνδιαμορφώσει τη φωτεινή, ισχυρή Ελλάδα που η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στοχεύουν να κάνουν πράξη.

 

Σχόλια