Το ΚΚΕ στις εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Εθνικές Εκλογές
Το ΚΚΕ στις εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Στις εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, χθες Τετάρτη παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ, στην οποία συμμετείχαν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, Μαρία Αναστασάκη και Γιάννα Ποθητού.

Σε μία όμορφη βραδιά η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συζήτησε με τους εργαζόμενους του προγράμματος καθώς και τους συμμετέχοντες σε αυτό, τονίζοντας την σημασία τέτοιων εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πολύ σημαντικού έργου του προγράμματος του ΚΕΘΕΑ στην πόλη του Ηρακλείου.

Είναι γνωστό πως το ΚΚΕ στηρίζει διαχρονικά το έργο του ΚΕΘΕΑ, για την πλήρη απεξάρτηση των ατόμων μέσα από τα "στεγνά" προγράμματα, για την επανένταξή τους στην κοινωνία. Μέσα και έξω από την Βουλή, διεκδικεί σταθερά να λυθούν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης που αντιμετωπίζει.

Για το ΚΚΕ είναι πολύ επικίνδυνη η νομοθέτηση αποποινικοποίησης της φαρμακευτικής κάνναβης και λειτουργίας των χώρων εποπτευόμενης χρήσης, που στηρίζουν και όλα τα άλλα αστικά κόμματα, αδιαφορώντας για τα ολέθρια αποτελέσματα της τοξικοεξάρτησης που σημαδεύουν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Τόσο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι προηγούμενες έχουν τεράστιες ευθύνες όσο αφορά την πλήρη απελευθέρωση της χρήσης ναρκωτικών που προωθούν.

Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί ποτέ με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών και την περιθωριοποίηση ενός μέρους του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, γιατί πολεμάει την υποταγή, το συμβιβασμό και τη νάρκωση, γιατί καλεί πάντα το λαό και τη νεολαία να παλεύουν με καθαρό μυαλό ό,τι ρημάζει τη ζωή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News