Εθνικές Εκλογές 2019 - Κρήτη

Η επαφή της Ν. Σφακιανάκη με τον κόσμο, από άλλο μετερίζι

Από Δευτέρα η Νικολέτα Σφακιανάκη δεν θα είναι στη συχνότητα της ΚΡΗΤΗ TV - Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»

Άσκησε το επάγγελμα της δημοσιογραφίας με έμπρακτα δείγματα γραφής, συνέπειας και εγκυρότητας, επί έντεκα ολόκληρα χρόνια στον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV, ο οποίος την αποχαιρέτισε σήμερα!

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα έκλεισε η εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, η οποία κρατούσε τα δύο τελευταία χρόνια το τιμόνι της!

Η δική μας Νικολέτα, το ταλαντούχο, όμορφο και δυναμικό κορίτσι, τo οποία επί έντεκα ολόκληρα χρόνια βρίσκεται στον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV, υπηρετώντας την δημοσιογραφία που τόσο πολύ αγαπά, αποφάσισε να αφήσει το αγαπημένο της πλατό για να ακολουθήσει το δρόμο της πολιτικής!

Στο κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, ο διευθυντής Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, Γιώργος Σαχίνης και ο δημοσιογράφος και συντάκτης ύλης Σταύρος Μουντουφάρης της επεφύλαξαν μία έκπληξη.

Με χαμόγελα και κλάμα επίσης την αποχαιρέτισαν και οι συνεργάτες της στο πλατό, αλλά  και με τις καλύτερες ευχές τους να την συνοδεύουν, στο δύσκολο δρόμο που αποφάσισε να ακολουθήσει!

Σχόλια