Εθνικές Εκλογές 2019

Θ. Βρέντζου: «Η παράταξή μας θα εκπροσωπηθεί επάξια από τους δυο νέους βουλευτές μας»

Το «ευχαριστώ» της κ. Βρέντζου – Σκορδαλάκη

Η Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη έδωσε τη δική της μάχη μέσα από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να μπει στη Βουλή.

Η ίδια, με μία δήλωσή της, επιθυμεί να ευχαριστήσει τόσο τους πολίτες που τη στήριξαν με την επιλογή τους όσο και τους δικούς της ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της μέχρι τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Βρέντζου – Σκορδαλάκη:  

«Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένειά μου, τους συνεργάτες και όλους τους εθελοντές που δούλεψαν με πάθος και πίστη σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που δώσαμε. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους 12.000 πολίτες του Ηρακλείου που με τίμησαν με την επιλογή τους σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αλλά και πρωτόγνωρη για μένα εκλογική διαδικασία. Ο στόχος για την προσωπική μου εκλογή δεν επετεύχθη, αλλά η παράταξή μας θα εκπροσωπηθεί επάξια από τους δυο νέους βουλευτές μας, τους οποίους και συγχαίρω θερμά και τους εύχομαι καλή δύναμη. Σε ό,τι με αφορά, όπως είχα επισημάνει, ο μοναδικός λόγος που μπήκα μπροστά σε αυτή την εκλογική μάχη αποτέλεσε η βαθιά μου πίστη στις ικανότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη για να βγάλει τη χώρα μας στο ξέφωτο της ανάπτυξης και της προοπτικής.

Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιβεβαιώνει τις προσδοκίες μου για μια νέα σπουδαία αφετηρία για την Ελλάδα. Είναι αυτονόητο λοιπόν, ότι σε αυτή τη νέα εποχή αναγέννησης της πατρίδας που ξεκινάει από σήμερα με ηγέτη τον νέο Πρωθυπουργό, θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για το καλό του τόπου μας και όλων των Ηρακλειωτών.».

Σχόλια