Εθνικές Εκλογές 2019

Στο ΠΑΓΝΗ για τη ποιοτική δημόσια υγεία η Θεανώ Βρέντζου

Το ΠΑΓΝΗ επισκέφτηκε μάλιστα σήμερα η υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ.

Πιο αναλυτικά, στο πρόγραμμα της Ν.Δ. για ποιοτική δημόσια υγεία αναφέρθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο επισκέφθηκε,  η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη.

Η κα. Βρέντζου είχε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιάννη Φανουργιάκη αλλά και με  μέλη  του Διοικητικού Συμβούλιο του Συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο  και ειδικότερα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Βρύσαλη , τον Αντιπρόεδρο Κυριάκο Θεοδοσάκη και τον γραμματέα Γρηγόρη Κοκοβάκη  όπου την ενημέρωσαν για όλα τα ζητήματα που απασχολούν  τους εργαζόμενους  και τους ασθενείς .

Ειδικότερα ,κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εργαζόμενοι, της έθεσαν τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την υποστελέχωση του προσωπικού αλλά και ζητήματα που αφορούν τους συμβασιούχους, που ζητούν την μονιμοποίησή τους μέσω οργανικών θέσεων.

Η κα. Βρέντζου επεσήμανε ότι το σχέδιο της Ν.Δ .για την  υγεία προβλέπει την κάλυψη σε βάθος τετραετίας όλων των οργανικών θέσεων

Η Υποψήφια Βουλευτής αναφερόμενη στο πρόγραμμα της Ν.Δ. για την υγεία τόνισε ότι «Η ποιοτική δημόσια υγεία απαιτεί οργανωμένη πρόληψη, αποτελεσματική διοίκηση των δημόσιων δομών, πρόσθετο προσωπικό όπου υπάρχει ανάγκη, πλήρη αξιοποίηση της πληροφορικής και της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας και καλή εξυπηρέτηση του πολίτη με προτεραιότητα στις πιο ευαίσθητες ομάδες»

Παράλληλα αναφέρθηκε στο νέο πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για όλους τους πολίτες, που θα καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ το οποίο θα καθιερώσει η Ν.Δ. με ενημέρωση των πολιτών (μέσω SMS ή email) για τις αναγκαίες προληπτικές εξετάσεις ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα, και αυτόματη παραπομπή σε κρατικές ή ιδιωτικές δομές.

Η υποψήφια Βουλευτής κατά την επίσκεψή της στο ΠΑΓΝΗ , συναντήθηκε επίσης με τη Διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας Πηνελόπη Ντζιλέπη , τον Διευθυντή των  ΤΕΠ Καθηγητή κ. Αγγουριδάκη καθώς και τον προϊστάμενο των ΤΕΠ κ. Σταυρουλάκη .

Επισκέφθηκε παράλληλα, τα εργαστήρια του νοσοκομείου αλλά και τα εξωτερικά ιατρεία όπου είχε συνάντηση με την προισταμένη του νοσηλευτικού προσωπικού των εξωτερικών ιατρείων ενώ πραγματοποίησε επίσκεψη και στο φαρμακείο του νοσοκομείου, στην τεχνική υπηρεσία , στο τμήμα προμηθειών αλλά και στην κουζίνα του ΠΑΓΝΗ όπου άκουσε τα αιτήματα τους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν .

Η κα. Βρέντζου τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση που είχε και επεσήμανε ότι θα σταθεί στο πλευρό τους  για την επίλυση των αιτημάτων τους. Από την πλευρά του το προσωπικό του νοσοκομείου με το οποίο συναντήθηκε της  ευχήθηκε  καλή επιτυχία στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

 

 

Σχόλια