Εθνικές Εκλογές 2019

Ανοιχτή εκδήλωση ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ στο Γάζι ενόψει των εθνικών εκλογών

Τι αναφέρει η ανακοίνωση και πότε θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση

Ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιεί η Οργάνωση Μελών Μαλεβιζίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο θεατράκι του δήμου στο Γάζι στις 20:00. Εκεί θα βρίσκονται και θα τοποθετηθούν υποψήφιοι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Υπογράφουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό, για το λαό! Αυτό το νέο κοινωνικό συμβόλαιο χαρακτηρίζεται από στοχευμένες παρεμβάσεις για ένα αποτελεσματικό, δημοκρατικό, κοινωνικά ευαίσθητο κράτος, με τον πολίτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο. Ένα κράτος ψηφιοποιημένο, αρωγό στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας. Όχι ένα κράτος τροφοδότη του πελατειακού συστήματος!

Περιλαμβάνει την υλοποίηση μιας παραγωγικής αναπτυξιακής διαδικασίες με κέντρο βάρους τις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία, το συνεταιρίζεσθαι, τις ενεργειακές κοινότητες, την παραγωγή υψηλών προδιαγραφών προϊόντων και υπηρεσιών.

Περιλαμβάνει την ενίσχυση του δημόσιου χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών και τη θωράκιση των θεσμών κοινωνικής αλληλεγγύης.

Περιλαμβάνει το συνολικό προοδευτικό σχεδιασμό για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από το βάραθρο που την έριξαν οι αυτοαποκαλούμενοι σωτήρες, αυτοί που θεωρούν την εξουσία προνόμιο που τους ανήκει, αυτοί που διαχειρίστηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού σαν να ήτανε δικά τους, διαλύοντας την κοινωνική συνοχή και την πατρίδα!

Καλούμε τους πολίτες να ενώσουμε δυνάμεις να εκκινήσουμε μαζί μια νέα πορεία για την κοινωνία, τώρα που η χώρα αρχίζει να σηκώνει κεφάλι!

Διαθέτουμε μνήμη, έχουμε κοινωνική συνείδηση και κρίνεται το μέλλον!

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!».

 

Σχόλια