Ευριπίδης Κουκιαδάκης: «Οι προτάσεις και το όραμά μας, έφτασαν σε κάθε γωνιά του Δήμου»

Δημοτικές
Ευριπίδης Κουκιαδάκης: «Οι προτάσεις και το όραμά μας, έφτασαν σε κάθε γωνιά του Δήμου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την ομιλία του, στη καρδιά της πόλης, το βράδυ της Παρασκευής, έκλεισε και την προεκλογική του εκστρατεία, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου

Πλήθος κόσμου, φίλοι της παράταξης «ΣυνΕργασία για το Ηράκλειο», έδωσαν δυναμικό «παρών» στην κεντρική ομιλία του επικεφαλής της, κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Ο κόσμος διάλεξε το πάρτι του Ευριπίδη! Γέμισε η Δικαιοσύνης και η Χατζημιχάλη Γιάνναρη από κόσμο, μουσικές και αισιοδοξία.

Σε μια διαφορετική εκδήλωση, με πλήθος κόσμου, ολοκληρώθηκε η προεκλογική περίοδος για την παράταξη Συν Εργασία για το Ηράκλειο με υποψήφιο δήμαρχο τον Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές της παράταξης είχαν την ευκαιρία να περάσουν μία όμορφη βραδιά γεμάτη αισιοδοξία, κέφι, χορό και κρασί!

«Απόψε διαλέξαμε να μην κάνουμε κεντρική ομιλία, ως είθισται, αλλά μια διαφορετική εκδήλωση, με κέφι, για να γιορτάσουμε μαζί σας! Σε όλη την προεκλογική περίοδο, περπατήσαμε, μιλήσαμε από κοντά, γνωριστήκαμε», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

«Οι προτάσεις και το όραμά μας, έφτασαν σε κάθε γωνιά του Δήμου. Επικοινωνήσαμε και επικοινωνούμε μαζί σας με διαφορετικό τρόπο. Με σεβασμό, καθαρή ματιά και διακριτικότητα. Έτσι διαλέγουμε να μοιραστούμε τη χαρά μας και να στείλουμε το μήνυμα της νίκης! Είμαστε έτοιμοι!», είπε ο κ. Κουκιαδάκης.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News